Menu

The Goods Shed

Commercial Office Renovation

Commercial Office Renovation

Commercial Office Renovation

PROJECT OVERVIEW

The Goods shed forms part of an imposing, Brunel designed former railway station in Ashburton, Devon.

GSL undertook the complete, sympathetic refurbishment of this building to create 21stcentury offices tailored to the needs of an established 24hr telemarketing business.

PROJECT REQUIREMENTS

With a demanding leadtime of only 7 days and a strict un-moveable deadline, the project included the entire re-roofing of the building; lowering of the first storey; installation of structural glass floors and an air source heat pump. GSL added bespoke joinery, staircase and furniture and housed over 3km of data cabling.

As part of the package GSL were asked to manage the entire office move to the new premises with no interruptions of the client’s round- the- clock trading hours!

I know you put your heart and sole into this project, worked tremendously hard on our behalf, always been professional and earned our complete trust from the early stages.

Share